Han har fået en rollator!! - Bryd Fri til OVERFLOD #27

Dette er i min verden, sku' uhyggeligt - men langt de fleste mennesker accepterer det som en selvfølgelighed.

Du må gerne dele denne video 🙏

/Søren

NYT kursus: Et Kursus i Tilgivelse8 kommentarer

Dorthe Petersen
 

Hej Søren, er det muligt at investere i dette kursus? 

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

@Dorthe Petersen 

Jeg har åbnet for salget resten af i dag: 
https://brydfri.egstrup.dk/purchase/91274-Alders-SIKRING


Læs mere
Læs mindre
Dorthe Petersen
 

@Søren Egstrup UPS svarede hvist  et andet sted. Søren salget er lukket for i dag,. Skal man købe indenfor et hvis tidsrum? 

Læs mere
Læs mindre
Sanne Ree
 

Du har fulsdindig ret kære Søren , jeg har jo selv prøvede det , meget skræmmende , jeg kender også folk som bliver mere og mere udfordret dag for dag og som også har det som du beskriver den mand har som du har set gå i dit kvarter , men her er det tydligt for mig at det er deres tankegang som skal udvides / arbejdes med både læger og dem som har udfordringen , men det er som om at tankegangen fra lægens side er indprindet i deres udannelse , og jeg tror at den vil ændre sig hvis de selv prøver at være udfordret eller også vil den ikke , måske deres “viden / tro “er for “stærk “ . men jeg kan se og mærke forskæld i min krop og sind , jeg trak mig fra det øv løsninger de havde at tilbyde mig , men viste så ikke hvad jeg så skulle / kunne gøre selv , lige ind til jeg mødte dig så kom der gang i prosessen og , jeg ser mensker og min krop på hel anden måde , man kan kombiner flere ting sammen men at starte med sindet  er det største , tænk på den magt sindet kan have og det er godt at man selv kan rense det 1000 tak for dig ❤️😘🙏🏻

Læs mere
Læs mindre
Margit Hyldelund
 

Smukt beskrevet…… du tog ansvar….

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

Yes Sanne, som Margit også skriver, smukt - og jeg ved du tager ansvar ❤️

Læs mere
Læs mindre
Dorthe Petersen
 

Hej Søren salget af "Aldersikring" er lukket for i dag, er salget indenfor et bestemt tidspunkt på dagen? 

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

@Dorthe Petersen 

Jeg åbner det så igen i dag, men det lukker for altid 23.59, i dag.
Link: https://brydfri.egstrup.dk/purchase/91274-Alders-SIKRING

Læs mere
Læs mindre