Appelsinsaft og Guds Navn - Webinar 30/8-2023 19.00

Et webinar om:

  • Hvordan du skaber dit liv, og hvorfor jeg har dette tatoveret på min underarm.
  • Hvordan loven om tiltrækning ligge i Guds navn - jeg taler om energi (ikke religion).
  • Hvorfor der altid kommer appelsinsaft ud af en appelsin.
    • Dette er sikkert det meste vigtige for dig at forstå.
  • Ho'oponopono's de 4 linjer, dem gennemgår jeg.
  • Overraskelse: Guds Søns Navn og Tilgivlese.

Onsdag 30-8-2023
19.00 til cirka 19.45

Webinaret kan kun opleves live.
Mulighed for at stille spørgsmål.

Tilmeld dig mine WEBINAR mail's: egstrup’s WEBINAR mails

Om egstrup’s WEBINAR mails
På denne mail-liste modtager du kun mails om kommende webinarer.
Hver gang jeg planlægger et Webinar, får du automatisk en mail om webinaret samt reminders inklusiv link til Webinaret. Dette betyder blot at du kan deltage hvis du har tid og lyst. Du vil modtage en mail når jeg annoncerer et Webinar og reminders fire dage før, en dag før, og en time før webinaret afholdes.

Det vil sige, at kommer der et Webinar du gerne vil deltage på, så logger du på via det link der vil være mailen på det tidspunkt webinar er annonceret. Det betyder også at er der et Webinar du ikke ønsker at deltage på, så sletter du eller overser blot de mails.

 

.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!