Webinar: underbevidsthedens rå power

Webinar underbevidsthedens rå power

WEBINAR

underbevidsthedens rå power

Søndag den 24 sep. 2023


10.00 til cirka 11.00

Undervisning

Samspillet mellem din bevidsthed og din underbevidsthed, må forstås hvis du vil ændre noget i dit liv, samt komme til den erkendelse at dit liv er en feedback sløjfe - en reflektion af dit indre.

Det du oplever i din verden, er virkning, ikke årsag.

Jeg underviser dig i, hvorfor du eksempelvis oplever angst, bekymringer, mindreværd, sygdom, lidelser, frustration etc., og f.eks. ikke handler når du burde handle.

Du undervises i mekanismerne der gør at overstående kan opleves, og hvilke metoder du må tage for at transformere dig selv, og slippe fri for det der fastholder dig.

  

Tilmeld dig mine WEBINAR mail's: egstrup’s WEBINAR mails

Om egstrup’s WEBINAR mails
På denne mail-liste modtager du kun mails om kommende webinarer.
Hver gang jeg planlægger et Webinar, får du automatisk en mail om webinaret samt reminders inklusiv link til Webinaret. Dette betyder blot at du kan deltage hvis du har tid og lyst. Du vil modtage en mail når jeg annoncerer et Webinar og reminders fire dage før, en dag før, og en time før webinaret afholdes.

Det vil sige, at kommer der et Webinar du gerne vil deltage på, så logger du på via det link der vil være mailen på det tidspunkt webinar er annonceret. Det betyder også at er der et Webinar du ikke ønsker at deltage på, så sletter du eller overser blot de mails.

 

.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!