Webinar: Du får altid ret 10-12-2023

iWebinar Du får altid ret Stock-512168724

Søndag den 10/12-2023 kl. 10.00 til 10.45

På dette webinar går jeg dybere ned i følgende:

Hvad end du tror på, så får du ret, dette er Loven om Tiltrækning, i en nøddeskal.

Udfordringer for os mennesker, er at vi - som udgangspunkt - slet ikke ved hvad vi tror på, og når noget "øv" sker i vores liv, udtrykke vi tit "det var på grund af noget eksternt".

Men loven om tiltrækning, virker lige så nøjagtig som eksempelvis tyngdeloven, som jeg skriver i min bog Bryd Fri i kapitlet Loven om Tiltrækning:

"Du har måske set filmen, eller læst bogen “The Secret”. Da den blev udgivet blev næsten alle der så den - eller læste bogen, helt vilde, som havde de opdaget en hurtig formel til succes"

Livet giver os mennesker, nøjagtig det vi tror på er sandt, udfordringen er at langt de fleste tror at de kender sig selv, men kun 3-5% ud af den samlede bevidsthed er mennesker bevidst om, de 95-97% ligger i underbevidstheden.

Derfor, hvis du oplever noget i dit liv som du ikke mere ønsker at opleve, må du rydde op i din underbevidsthed. Ikke ved at lede efter det du ønsker ryddet ud, det vil blot forstærke det.

Tilmeld dig mine WEBINAR mail's: egstrup’s WEBINAR mails

Om egstrup’s WEBINAR mails
På denne mail-liste modtager du kun mails om kommende webinarer.
Hver gang jeg planlægger et Webinar, får du automatisk en mail om webinaret samt reminders inklusiv link til Webinaret. Dette betyder blot at du kan deltage hvis du har tid og lyst. Du vil modtage en mail når jeg annoncerer et Webinar og reminders fire dage før, en dag før, og en time før webinaret afholdes.

Det vil sige, at kommer der et Webinar du gerne vil deltage på, så logger du på via det link der vil være mailen på det tidspunkt webinar er annonceret. Det betyder også at er der et Webinar du ikke ønsker at deltage på, så sletter du eller overser blot de mails.

 

.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!