Årets sidste Webinar 31-12-2023

Et Kursus i Tilgivelse 2 700x380 iStock-1352438640

På årets sidste dag, holder jeg webinaret:

TILGIVELSE & LOVEN om TILTRÆKNING

Søndag d. 31/12-2023
Kl. 10.00 til cirke 10.45

Er tilgivelse det samme som Loven om Tiltrækning.

Som du får tilgivet (givet slip), bliver du mere og mere kraftfuld, men ikke på en måde hvor du kontrollerer tingene, men på en måde hvor du lægger ansvaret over til universet, som så udfører opgaven.

Jeg gennemgår Ho'oponopono's

  1. Jeg Elsker Dig
  2. Undskyld
  3. Tilgiv Mig
  4. TAK

På dette webinar underviser jeg i, hvor du skal have din energi, når du udtrykker denne tilgivelses proces, med henblik på at give slip på (tilgive) det der fastholder dig fra at opleve det du ønsker.

Vil du mere, ja så har jeg kurset, som er et studie i tilgivelse: TILGIVELSE


Tilmeld dig mine WEBINAR mail's: egstrup’s WEBINAR mails

Om egstrup’s WEBINAR mails
På denne mail-liste modtager du kun mails om kommende webinarer.
Hver gang jeg planlægger et Webinar, får du automatisk en mail om webinaret samt reminders inklusiv link til Webinaret. Dette betyder blot at du kan deltage hvis du har tid og lyst. Du vil modtage en mail når jeg annoncerer et Webinar og reminders fire dage før, en dag før, og en time før webinaret afholdes.

Det vil sige, at kommer der et Webinar du gerne vil deltage på, så logger du på via det link der vil være mailen på det tidspunkt webinar er annonceret. Det betyder også at er der et Webinar du ikke ønsker at deltage på, så sletter du eller overser blot de mails.

 

.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!