Hvad er mit ENERGI Boost?

Se videoen, hvor jeg forklarer hvad mit ENERGI Boost er.

Jeg tager din udfordring / problem og spørger Det Guddommelige om vejledning, og i de 5 minutter ENERGI boostet varer, gør jeg det som jeg fik at vide af Det Guddommelige. Det Guddommelige gør så det der skal gøres for at løse opgaven. Ofte er det på dit ubevidste niveau dette arbejde foregår, og du vil derfor ikke altid kunne mærke noget, men ..

6 kommentarer

Anne Gransøe Christensen
 

Kære Søren

Jeg håber, du kan hjælpe mig. Mit problem/udfordring er at jeg ikke kan finde en billig lejlighed her i København.

Jeg søger når der er en ledig, men de bliver udlejet til anden side. Jeg bor i en dyr lejlighed til 15.000 kr. om måneden. Jeg har boet her i 7 år, men har ikke råd til den dyre lejlighed længere. Jeg leder efter en 2- 3 værelses til under 10.000 månedlig. Jeg er snart ved at opgive at der kan blive en billigere lejlighed til mig. Jeg er 72 år og alene. Jeg håber, du kan hjælpe. De bedste hilsener fra Anne Gransøe Christensen

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

@Anne Gransøe Christensen 

Vi mennesker har det med at lede efter det vi ønsker med vores hoved, men det er hjertet der kan finde det.

Håber det giver mening Anne 🙏❤️

Tilmeld dig mit gratis ENERGI boost, så booster jeg dit hjerte.

/Søren

Læs mere
Læs mindre
Kammilla Petersen
 

@Søren Egstrup Jeg bliver forvirret at sådan et svar. For jeg syntes ikke du kommer med en løsning på Annes problem. Men det er måske slet ikke meningen, at du skal komme med en løsning.  Jeg ville føle mig lidt snydt, hvis det var mig, som du svarede på den måde. Men jeg kan godt selv se, at det er fordi jeg har en forventning til hvad du skal gøre med spørgsmålet. Fik øje på at der er noget at rense på. 

Tak og god dag til jer alle 🙏🏼

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

@Kammilla Petersen 

Intellektet - det bevidste sind, mener, at det er problemløser, og at det styrer hvad der sker og hvad der opleves.

Hvis tænkning kunne løse problemer, ville verden se anderledes ud.

Hvis ikke det er intellektet, bevidstheden - hvem er da i kontrol? 
For virkelig at erkende universets natur, begynd da med visdom fra Socrates:

"Kend dig selv."

Vi tror altid, vi skal vide, og at vi skal gøre det korrekte, men det jeg lige har talt om, vil stå mere og mere klart når du praktisere ho'oponpono.

For dig der er klar til Virkelig at LYTTE, tilbyder jeg en gratis Introduktion til Ho'oponopono.
Link: Ho'oponopono Introduktion

Kun Spirit kan løse en udfordring som Annes, så derfor tilbød jeg hende et ENERGI boost, som jeg udførte i morges ❤️

/Søren

Læs mere
Læs mindre
Kammilla Petersen
 

I øvrigt kunne jeg godt bruge et energiboost. ❤️

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

@Kammilla Petersen 

Det kan du anmode om her: ENERGI boost

Læs mere
Læs mindre