Gør arbejdet -og resultaterne følger

Webinar Gør arbejdet

WEBINAR
Gør arbejdet -og resultaterne følger

Søndag
4/2-2024
Kl. 10.00

 



I alle menneskelige anliggende er der _indsats, _ og der er _resultat, _ og styrken af indsatsen = målet for resultatet. Chancer findes ikke. Talent, beføjelser, materielle ejendele, intellektuel og åndelige opnåen er frugterne af indsatsen, de er færdiggjorte tanker, genstande udført, visioner realiseret.


Langt de fleste mennesker, ser kun effekten af ting der sker - og ikke den skabende energi!
- men de taler om held,
- og de taler om lykke,
- og de taler om at få chancen.

Når de iagttager en mand er blevet rig, udtrykker de: “Hvor er han heldig”. De ser ikke alle forsøgene, fiaskoerne og kampene.

Når de  iagttager en anden person med dyb visdom, udtrykker de: “Hvor begunstigede han er”

Når de bemærker den ‘rene’ karakter og store indflydelse i en anden person, udtrykker de: “Hvor heldig han er, han fik chancen”.

De ser ikke alle forsøgene, fiaskoerne og kampene, som disse mænd og kvinder har gennemgået for at nå deres mål, har ikke kendskab til det disse mennesker har måtte ofre, og den uforfærdede indsats, disse mennesker har lagt for dagen, troen der måtte udvikles, således at disse mennesker kunne overvinde det tilsyneladende uovervindelige, og realiserer deres visionerne.

De kender ikke til mørket og sorgen, men de ser kun lyset og glæden, og udtrykker: “hvor er de heldige”.

De ser ikke den lange anstrengende rejse, men ser kun resultatet, og kalder det “heldige mennesker”. De forstå ikke processen, men opfatter kun målet, og kalder det: at få chancen.

Tilmeld dig mine WEBINARER : egstrup’s WEBINAR mails

.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!