Gør arbejdet -og resultaterne følger

Webinar Gør arbejdet

WEBINAR
Gør arbejdet -og resultaterne følger

Søndag
4/2-2024
Kl. 10.00

 I alle menneskelige anliggende er der _indsats, _ og der er _resultat, _ og styrken af indsatsen = målet for resultatet. Chancer findes ikke. Talent, beføjelser, materielle ejendele, intellektuel og åndelige opnåen er frugterne af indsatsen, de er færdiggjorte tanker, genstande udført, visioner realiseret.


Langt de fleste mennesker, ser kun effekten af ting der sker - og ikke den skabende energi!
- men de taler om held,
- og de taler om lykke,
- og de taler om at få chancen.

Når de iagttager en mand er blevet rig, udtrykker de: “Hvor er han heldig”. De ser ikke alle forsøgene, fiaskoerne og kampene.

Når de  iagttager en anden person med dyb visdom, udtrykker de: “Hvor begunstigede han er”

Når de bemærker den ‘rene’ karakter og store indflydelse i en anden person, udtrykker de: “Hvor heldig han er, han fik chancen”.

De ser ikke alle forsøgene, fiaskoerne og kampene, som disse mænd og kvinder har gennemgået for at nå deres mål, har ikke kendskab til det disse mennesker har måtte ofre, og den uforfærdede indsats, disse mennesker har lagt for dagen, troen der måtte udvikles, således at disse mennesker kunne overvinde det tilsyneladende uovervindelige, og realiserer deres visionerne.

De kender ikke til mørket og sorgen, men de ser kun lyset og glæden, og udtrykker: “hvor er de heldige”.

De ser ikke den lange anstrengende rejse, men ser kun resultatet, og kalder det “heldige mennesker”. De forstå ikke processen, men opfatter kun målet, og kalder det: at få chancen.

Tilmeld dig mine WEBINAR mail's: egstrup’s WEBINAR mails

Om egstrup’s WEBINAR mails
På denne mail-liste modtager du kun mails om kommende webinarer.
Hver gang jeg planlægger et Webinar, får du automatisk en mail om webinaret samt reminders inklusiv link til Webinaret. Dette betyder blot at du kan deltage hvis du har tid og lyst. Du vil modtage en mail når jeg annoncerer et Webinar og reminders fire dage før, en dag før, og en time før webinaret afholdes.

Det vil sige, at kommer der et Webinar du gerne vil deltage på, så logger du på via det link der vil være mailen på det tidspunkt webinar er annonceret. Det betyder også at er der et Webinar du ikke ønsker at deltage på, så sletter du eller overser blot de mails.

 

.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!