2024-02-25 Ho’oponoponos Grundlæggende principper

hvem er i kontrol

Søndag den 25 februar klokken 11.30

På dette Webinar, taler jeg om de grundlæggende principper indenfor Ho’oponopono. Du kan læse lidt mere om dette længere nede i denne mail, samt opleve de første 5 minutter af min 29 minutter guidede meditation.

I 2014 skrev jeg … introduktion til ho’oponopono, i denne introduktion skriver jeg blandt andet:

Illustrationen som du ser her, har jeg lavet for at give et billede af de områder vi taler om indenfor ho’oponopono, det lilla er hele dig, med alt hvad du indeholder. Underbevidstheden og det indre barn er betegnelsen for det samme, og det er inde i Unihipili (barnet) dine problemer og udfordringer huses, det er data som hele tiden genafspiller, og det er disse data ho’oponopono processerne gør op med.

Det er også disse data som får os til at føle skyld, angst, frygt, sorg, depression, fortvivlelse, magtesløshed for nu bare at nævne nogle af de skadelige virkninger, de har på os.

Det er også her årsagen eller rettere kilden til f.eks. allergi, diabetes, kræft og alle andre sygdomme samt lidelser ligger.

Morrnah udtrykker det således:
“Hovedformålet med denne proces er at opdage guddommeligheden inden i sig selv. Ho’oponopono er en gave, som gør det muligt at udvikle et samarbejde med det guddommelige i sit indre, og i hvert øjeblik lære, at bede om at vores fejl i tanke, ord, gerning og handling blive renset. Processerne handler om frihed, fuldstændig frihed fra fortidens bindinger”.

Ho'oponopono betyder:
.. er at gøre korrekt med hinanden og kilden.

Her får du fem minutter af min guides meditation på 29 minutter;
(bemærk der er lange pauser)


Tilmeld dig mine WEBINARER : egstrup’s WEBINAR mails

.


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!