HEALING AF FORTIDEN

lær-selvhealing_700x380

Frygten for livet er i virkeligheden frygten for vores følelser (vores indespærrede emotioner). Det er ikke virkeligheden vi frygter, men vores følelser omkring virkeligheden. Vores følelser er ikke sande, men et udtryk af overbevisninger som vi har gjort sande (vores indespærrede emotioner).

Det er vores negative indespærrede emotioner, der eksempelvis skaber "lavt selvværd", "jeg mangler", "lidelser" og "sygdomme".

Vi har mulighed for at vælge, om vi vil hænge fast i eller give slip på vores indespærrede emotioner. Vi kan se på omkostningerne ved at hænge fast i dem. Vil vi betale prisen? Er vi villige til at acceptere følelserne? Vi kan se på fordelene ved at give slip på dem. Det valg, vi træffer, vil bestemme vores fremtid. Hvilken slags fremtid ønsker vi? Vil vi vælge at blive healet, eller blive i vores bevidste og ubevidste lidelser?

At give slip på negative følelser - eksempelvis gennem ho'oponopono - er en ophævelse af egoet, som vil modsætte sig igen og igen.

Dette kan resultere i en skepsis over for teknikken (eksempelvis ho'oponopono), som gør, vi ikke blive i processen.

Løsningen er simpel, fortsæt med at give slip på følelsen du har om selve processen.

Tillad modstanden at være der, og ha' ikke modstand på modstanden.

Men ingen tvinger dig. Kik på den bagvedliggende frygt af modstanden. Hvad er du bange for? Er du villig til at give slip den den?

Giv til stadighed slip på frygten som den opstår og modstanden vil løsne sig. Glem ikke, at det vi giver slip på er alle programmerne der har gjort os til selvsaboterende individer.

Disse programmer (indespærrede emotioner) har gjort os blinde for sandheden om vores virkelige identitet. Egoet taber terræn og vil prøve at narre os igen og igen.

Når vi først begynder at give slip, er egoets dage talte, og dens kraft aftager.

Et af dets tricks er via det ubevidste sind, pludselig at beslutte, at overgivelsesmekanismen (eksempelvis ho'oponopono) ikke virker og få os til at tro at tingene stadig er de samme, samt at give slip er forvirrende og for svært at huske og praktisere. Dette er et tegn på virkelig fremskridt! Det betyder at egoet ved, at vi har en kniv, som vi kan skære os fri med, og at det taber terræn.

Teknikkerne til at give slip i vores programmer (vores indespærrede emotioner), kaldes for det meste "tilgivelse", men derudover bruger jeg selv betegnelserne "rense" og "afprogrammering".

Virkelig tilgivelse er at have glemt, og her er en video hvor jeg beskriver tilgivelse i 4 niveauer: Tilgivelsens 4 Niveauer

- - -

Værd at se er:
Egoets Dagsorden 2015
Egoets Dagsorden 2022


Aktuelle events hos SØREN

Aktuelle onlinekurser hos SØREN0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!