Ho'oponopono Introduktion

Bemærk dette har intet med forståelse at gøre, hvis du tror eller fornemmer at du forstår denne tilstand, har du misset det hele -og må til stadighed rense (tilgive) på denne forståelse / opfattelse.

HVAD
er HO’OPONOPONO

Ho'oponopono er den letteste vej til fuldstændig tilgivelse samt problemløsning.

Indledning
Mit navn er Søren Egstrup og jeg glæder mig over at kunne dele mine Ho’oponopono erfaringer med dig!

Denne introduktion - resultatet af min ho’oponopono praksis, er ikke en dybdegående forklaring om ho’oponopono, men en kort opsummering af hvad der venter dig, når du virkelig tager ho’oponopono processerne til dig.

Søren Egstrup


Copyright © 2014 Søren Egstrup Alle rettigheder reserveret. Ingen del af denne bog må gengives, lagres i et søgesystem eller overføres på nogen måde, elektronisk, mekanisk, fotokopieres, eller optages på anden måde, uden skriftlig tilladelse fra udgiveren, bortset fra tilføjelser af korte citater i en anmeldelse. Hver indsats er gjort for at gøre denne bog så fuldstændig og præcis som muligt, men ingen garanti for egnethed er underforstået. Forfatteren har intet ansvar overfor nogen person eller enhed med hensyn til eventuelle tab eller skader som følge af oplysninger i denne bog.

Alle dine sandheder kan udfordres - undtagen Kærligheden.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!