REPLAY: GUD vs DJÆVLEN

EGO’et: Kærlighed vs Kontrol - Frihed vs Magt - Gud vs Djævlen ❤️

Denne video er et replay, så hvis du ikke var med på selve webinaret, og hvis du ser hele dette replay på 1 time, vil du få nogle overraskelser, og måske også flere aha-oplevelser.

Jeg omtaler blandt andet, min gratis Ho'oponopono Introduktion, den fås her: Ho'oponopono Introduktion

/Søren


5 kommentarer

Laila Mortensen
 

Det var et helt fantastisk inspirerende webinar. Tak til alle jer, der delte jeres erfaringer, spørgsmål og kommentarer. Det gjorde dialogen levende, sjov og dyb. Jeg havde også selv lyst til at komme på med spørgsmål og erfaring, men da jeg så det på replay, var det ikke en mulighed.

Jeg kender så godt intetheden og det at den forsvinder lige så snart, der sættes ord på. Jeg har ind imellem lyst til at dele væren i intetheden med andre og kender kun ganske få mennekser, jeg kan dele med eller rettere, være sammen med i en væren i intetheden. En væren sammen, hvor der ikke skal forklares noget....bare være og der kan sagtens være dialog, grin, dybde, deling.....jeg værdsætter højt de få venskaber, hvor det er muligt at fremkalde intetheden i nærværet ❤️❤️❤️

Søren, tak for du faciliteter webinar for os. Jeg holder altid øje med, om jeg har mulighed for at deltage. Jeg håber, jeg snart kan være med igen.

Knus Laila 

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

@Laila Mortensen 
Tak Laila ❤️❤️

Det er ALTID dejligt, når du på mine webinarer deltager med dune kommentarer ❤️❤️

Læs mere
Læs mindre
Laila Mortensen
 

@Søren Egstrup Godmorgen 

Gad vide om du mener dit svar bogstaveligt eller om det er en tast-fejl 😉 jeg kender godt svaret men vil bare drille dig

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

@Laila Mortensen 

Smiler, ja Laila, sikken en forskel på "aldrig" og "ALTID" 😎
.. det er nu rettet.

Læs mere
Læs mindre
Theodor Rosgaard Kristensen
 

Ja jeg føler også en  " så kær " glæde af art  til at få åbnet for replay - har ikke kunnet se webinaret endnu - men dog alligevel fornemmelse for et stort TAK til Søren
Læs mere
Læs mindre