Beredskabsstyrelsen skrev til mig..

Din Forudbestemte Fremtid 1200x1038

Nogle gange sker der noget, så jeg får lyst til at give noget helt gratis. Dette noget, var denne gang, at jeg i e-boks modtog en mail hvor Beredskabsstyrelsen skrev, forberedt på overflod.

I den forbindelse vil jeg hjælpe.
Derfor kan du resten af året, til og med den 31 december 2024, for kr. 0,- købe mit onlinekursus, Din Forudbestemte Fremtid.

Del gerne denne side, hvor end du har lyst ❤️

Hvordan ved du, om det jeg underviser i er korrekte?

Jeg tager selvfølgelig udgangspunkt i mit eget liv, i mine erfaringer, og går i dybden med hvordan det virker -og hvad der er absolut afgørende.

Dette glæder alle områder af livet -- at vores fokus tiltrækker og det er lige meget om det er den person du virkelig ønsker at være, om det er sygdom eller lidelse, om det er uheld eller held, eller om det er din drømmebolig.

Selv er jeg lige "landet" i min drømmebolig, og du bliver selvfølgelig også undervist i hvordan den blev manifesteret.

På et tidspunkt i mit liv
På et tidspunkt i mit liv, da jeg først arbejde på at forstå "Loven om Tiltrækning" syntes jeg virkelig, det var en mega, megaudfordring, for næsten lige meget hvad jeg gjorde, så virkede det ikke for mig, næste alt andet som jeg praktiserede virkede, men når jeg bevidst ville manifestere noget, fik jeg en nedtur -- det virkede ikke for mig.

Langsomt kom jeg dog dybere ind i erkendelsen af denne lov, en lov som konstant giver os nøjagtig det vi indeholder.

Jeg erkendte blandt andet, at selve ønsket ikke måtte være for kraftfuldt, at jeg ikke måtte hige eller længes efter det, men at det blot skulle føles som noget helt naturligt der ville komme til at manifestere sig i mit liv.

Jeg satte denne lov på en udfordrende test.
Dette satte jeg på en udfordrende test, da jeg satte mig for, fra den ene måned til den anden måned, at flytte og sætte mig i udgifter der var meget højere end jeg havde af indtægt.

Med ét blev manifestation ikke noget jeg afprøvede og undersøgte, men noget der var absolut afgørende.

Der er siden "løbet meget vand i åen", og bevidst manifestation har ikke en høj prioritet hos mig, da min liv igen og igen udfolder sig på en fantastisk måde.

Beskrivelse af kurset:

Gratis like:

Udtalelse om kurset:

/Søren

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!