UNDSKYLDninger - Bryd Fri til OVERFLOD #45

❤️ ADVARSEL ❤️
Denne video kan måske ramme dig hårdt, men for pokker hvor kan det hjælpe dig utrolig meget, hvis du følger det jeg taler om.

Du må gerne dele denne video 🙏

/Søren

NYT kursus: Et Kursus i Tilgivelse


2 kommentarer

Laila Mortensen
 

Jeg er meget glad for dit budskab i denne video. Jeg glemmer aldrig første gang, du sagde lige præcis det samme til mig. Jeg blev vildt provokeret, og ja dermed klar over, der var noget om snakken. Jeg oplever, når jeg kigger dybere ind, at jeg ser, der er noget i mig, jeg vil blive ved med at holde fast i.....feks en smerte i følelserne, som jeg har en oplevelse af at vinde noget ved at beholde, da det giver publikum, at fortælle min smerte-fortælling, at jeg når, jeg vil skabe en sand forandring ofte må slippe alt det jeg vinder, ved at holde fast i min smerte-fortælling......og når jeg så slipper alt det jeg vinder, ved at holde fast i smerten, så kommer der automatisk en forandring, der fører til mere frihed og stilhed inden I

Tak for alle dine videoer 

Knus Laila 

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

@Laila Mortensen 

Tak Laila, og som du ved, kan vi først gøre det du taler om, når vi tager beslutningen om at ville ændre os. 

Det er eksempelvis det sammen med mennesker der ønsker sig succes i deres forretning, de leder efter årsagen, men årsagen de leder efter forstærkes således .. og årsagen de finder, er ALDRIG den virkelige årsag, som blandt andet Helen også beskriver det i ACIM. 

Læs mere
Læs mindre