IKKE splittet - Bryd Fri til OVERFLOD #48

Jeg er sikker på at du har et eller flere områder i dit liv, hvor du ikke er splttet. Det er netop poweren i det ikke at være splittet jeg taler om i denne video, og at denne "ikke spliiethed" kan skabe øjeblikkelig resultat ❤️

Du må gerne dele denne video 🙏

/Søren

NYT kursus: Et Kursus i Tilgivelse


7 kommentarer

Dorthe Petersen
 

Kan man undgår at skabe noget,  mens man planlægger sine visioner da disse nogle gange kræver en gennemgang? 

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

@Dorthe Petersen 

Det korte svar er NEJ
Jeg vil tale mere om dette i dag, og jeg har talt meget om det i kurset "Din Forudbestemte Fremtid" 🙏

Læs mere
Læs mindre
Laila Mortensen
 

Dette er en af nøglerne, du gav mig, til at åbne op for en central indsigt til at øge bevidsthed på, er jeg splittet eller Ikke splittet....og den store forskel det gør, at have tillid....altså sådan helt grundlæggende dyb tillid...og den det for mig, væsentlige indsigt i, hvornår mister jeg min power.....

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

@Laila Mortensen 

Tak Laila ❤️
Eksempelvis ser det ud til at mennesker mister deres power ved at se nyheder! Ved at se nyheder gentager mennesker det samme og det samme i i deres sind, og de skaber dermed dette.

Bemærk at dette er ikke forkert, det er blot det der sker.

Mennesker kan, når de virkelig se det, vende det og skabe det de virkelig sker.

Læs mere
Læs mindre
Laila Mortensen
 

Ja Søren....lige netop derfor er det befriende ikke at se nyheder, og lade de "nyheder", der er meningen jeg "skal" høre, komme helt af sig selv i tillid til, at Universet lader "det" ske som er ment til at ske, og som jeg tiltrækker 

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

@Laila Mortensen


Læs mere
Læs mindre
Laila Mortensen
 

❤️

Læs mere
Læs mindre