Om Fundamental FRIHED - FRIHED #1

fundamental frihedJeg Beder dig undersøge dette for dig selv!
.. og bemærke om din selvundersøgelse støder på overbevisninger?

Det jeg taler om i denne video, er på ingen måde en opfordring til dig at nå dette stadie - men et ønske om at du se det.
Så længe et menneske er afhængig af viden, kan fundamental frihed ikke ske.

ALT i denne blog-serien "FRIHED", handler ikke om at jeg underviser dig, men at du følger mine ord og arbejder med disse ord, inde i dig selv.

Del gerne ❤️

4 kommentarer

Laila Mortensen
 

"Alt hvad jeg har brug for er tilstede øjeblikkelig" - "Alt er ligesom det skal være" - Søren, tilstanden af at være = ER, kommer tilstede i samme sekund, ved disse til sætninger - og når alle tanker, positive som negative, bliver mødt med "Jeg elsker dig" - så møder jeg Alt jeg skaber med nærvær, tolerance og accept.

Fornemmelsen i kroppen bliver let, jeg nyder - jeg tænker "Dejligt" og Jeg elsker dig 

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

@Laila Mortensen 

1000 tak for din kommentar Laila, som jeg dog vil lade dig selv svare på, når vi kommer længere ind i denne serie med titlen "FRIHED", som handler om fundamental frihed ❤️


Læs mere
Læs mindre
Johnni Pedersen
 

Søren jeg tar mig selv i at opfatte mig som alene ensom og Tom så kigger jeg på mit liv og ser udad til mennesker der har masser af mennesker i deres liv men for pokker da tomheden er jo fordi jeg er fri Søren fuldstændig fri for når et menneske er fri er det intet det venter på dig kun dit eget liv som vi skaber 🙏🙏🙏🙂🙂🙂💪💪💪

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

@Johnni Pedersen 

.. også 1000 tak for din kommentar Johnni, og som med Laila, vil jeg lade dig selv svare, når vi kommer længere ind i denne serie med titlen "FRIHED", som handler om fundamental frihed ❤️

Læs mere
Læs mindre