4 kommentarer

Theodor Rosgaard Kristensen
 

Midt i mit arbejde dukkede der en stor mørk sky op omkring en person issue - og det kunne jeg jo ikke have, så jeg satte mig ned og reciterede Jeg elsker dig - undskyld - tilgiv mig - og så mange tak for det. Herefter begyndte jeg at skraldgrine og kunne ikke engang huske hvad issues omhandlede - kunne ligefrem se at det blev hentet til empty of emptynes. Jeg fortsatte med Jeg elsker dig - Undskyld - Tilgiv mig - Og så hjertens mange tak for det. og forstod og så nu hver et ord samt det arbejde der udføres i de talte ord. Det var lidt som om jeg efterfølgende ville lede efter issues - men fik den ide hakket ned med  Flypaper. 

Søren det er nogle gode teknikker du underviser os i at bruge rigtigt og hjertens mange tak for det.

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

@Theodor Rosgaard Kristensen 

Tak Theodor, jeg er taknemmelig over, at du har taget min Ho'oponopono Basis undervisning til dig ❤️ 

Læs mere
Læs mindre
Theodor Rosgaard Kristensen
 

Tja`e - Kære Søren, Omstændighederne talt med, fravalgte jeg bevidst at bruge Dewdrop. Ville hurtig kunne hente både bord, stol og blyant med viskelæder fra indre syn og hørespil, men var ved at male min stakit med 3 meter høj overlægger, hvortil mine blomsterstander samt fuglenes foder kogle var nedtaget. Alle dyrene fulgte mig meget intens og kommunikerede indbyrdes om mig og havde jeg sluppet blyantens viskelæder ned i bordet, ville de små kræ jo kunnet ha` gået i chok og faldet om, også fordi jeg under malerarb lever Ho`oponopono liv samt endnu ikke har tilbagekaldt de måske mere end 5000 mænd med værktøj, som jeg havde beordret ind i min skulder og arm da der dengang gik betændelse og blodforgiftning i denne. Dette arbejde med at genetablere de sidste afrevne sener i skulderen er så at sige næsten færdiggjort og mit malerarbejde er en del af processen / shargongen i at få skulderen tilbage i rank kropsholdning samt at få den styrketrænet til at være på samme styrkeniveau som de andre arme i skulderen - altså hvis der er flere end 2 ( eller hvad ved jeg ). Kan tydeligt mærke at der bliver særdeles dygtigt arbejdet inde i skulder og arm. Det tog mig mindre end 1 sek. at fravælge Dewdrop samt at gå i gang med nogle af de andre værktøjer, observerede godt noget der ville kunne ligne en ca. ildglødsrød rosenknop med blanksorte ydre skærmblade med gule kanter samt flere farver og måske på størrelse med en Fiat 500 og på en måske 20 - 30 meters afstand - jeg så den sløret i Øst - igennem både stakit og noget murværk,det så ud som om den sugede den væmmelige issues + alt andet skidt til sig eller til intet. Svalerne var vild super aktive og fløj flere gange et par cm forbi mit hoved med fuld speed - som om de havde gang i et indbyrdes opgør af art - eller, og jeg skraldgrinede i dyb dyb kærlighed til Jeg elsker dig - Undskyld - Tilgiv mig - Og så mange tak for det + alle de andre ting der skete samtidig.

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

@Theodor Rosgaard Kristensen 

Fantastisk Theodor 🙏

Læs mere
Læs mindre